Visser | Leeuwarden

         http://www.visser-leeuwarden.nl/

 

Visser Leeuwarden bestaat nagenoeg 100 jaar. In deze periode heeft het bedrijf een uitstekende reputatie weten op te bouwen als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ambulances en hulpverleningsvoertuigen.

Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar zo’n 60 medewerkers, verdeeld over de afdelingen verkoop, engineering, productie en service. Visser Leeuwarden is onderdeel van het internationaal opererende Albert Ziegler GmbH&Co en partner van het Duitse Ambulanz Mobile, waarmee het kan steunen op een toonaangevende technologiecluster in hulpverleningsvoertuigen.

Visser Leeuwarden is een bedrijf dat meedenkt met z’n klanten en klantspecifieke producten ontwikkelt en produceert. Optimale flexibiliteit bij het vertalen van klantwensen, binnen hoge veiligheidseisen en technische mogelijkheden, kenmerkt de bedrijfsfilosofie. Uiteraard beschikt Visser Leeuwarden over een volledig geïmplementeerd ISO 9001 kwaliteitssysteem.

De meeste voertuigen (vooral van voor 2000) zijn volledig door Visser gebouwd. Latere voertuigen zijn deels eigen fabricaat en deels via partners in Duitsland. Nu leverbaar via Visser (2012) zijn:

MERCEDES BENZ SPRINTER  (i.s.m. Ambulanz Mobile)

VOLKSWAGEN T5  (i.s.m. Ambulanz Mobile)

MERCEDES BENZ E-klasse (geïmporteerd via Miesen (D) – opbouw exterieur Karwa en interieur Miesen)

voor meer info

– Ambulanz Mobile | Schonebeck (D)- http://www.ambulanzmobile.eu

– C Miesen | Bonn (D)  – http://www.miesen.de/go.to/modix/now/startseite.html

 

 

 

 

Ambulance archief

Tot:

reset filters